Inspari-direktør træder ind som ny bestyrelsesformand i Web2Media

Direktør af Inspari Jens-Jacob Aarup skal hjælpe Web2Media videre på den vækstrejse, som bureauet har været på fra at gå fra en lille iværksættervirksomhed tilbage i 2011 til i dag at være en arbejdsplads for mere end 80 medarbejdere og +200 kunder.

Jens-Jacob Aarup kender man som medstifter og direktør for virksomheden Inspari og kan altså nu også kalde sig bestyrelsesformand for Web2Media.

”Jeg ser en virksomhed med passionerede medarbejdere, der gerne vil gøre det godt for sine kunder og spille den bedste kamp på kundernes banehalvdel. Det er en spændende virksomhed, som er drevet af data, og det matcher utrolig godt til min egen passion for data – både i mit tidligere og nuværende virke. En virksomhed, som er førende inden for sit faglige felt i Europa, og jeg glæder mig til at være med til at videreudvikle på den position og bidrage til den vækstrejse, som Web2Media er på.”

 

Det perfekte match

Jens-Jacob overtager posten fra Alex Holm Jensen (SYSTEMATIC) og skal være med til at sikre bureauets fortsatte vækst. Rasmus Terp, CEO og partner i Web2Media siger om valget:

”Jens-Jacob kommer med på holdet på et virkelig godt tidspunkt. Vi ser ind i en tid, hvor det at have styr på sine data bliver et større og større konkurrenceparameter. Jens-Jacob går i dag fra at være en god og uformel sparringspartner til at varetage rollen som bestyrelsesformand, men for os er opgaven ikke så meget anderledes. Jens-Jacob skal, udover at facilitere vores strategiske arbejde, fortsat hjælpe os med at stille skarpt på de muligheder, der dukker op i et foranderligt marked. Det digitale felt er i fortsat stor forandring – det er både lidt skræmmende, såvel som det er en væsentlig underliggende driver for holdet i Web2Media.”

Vinder af Googles premier partner 2022

Web2Media har fagligt haft fart på det seneste år og året kulminerede, da man i Dublin modtog prisen som den bedste inden for feltet ’International Growth’ til Google Premier Partner Award. En pris som aldrig før er vundet af et dansk bureau.

Ja tak - kontakt mig for sparring