Web2Media i finalen til Google Premier Awards

Det er med stolthed i stemmen, at vi kan fortælle, at vi er en af finalisterne til Google Premier Awards i kategorien ’International Growth’. En finaleplads som er båret af resultatet af et stærkt og tæt samarbejde med DKCompany, hvor vi sammen har skabt flotte vækstresultater på den internationale scene.

Kun to danske bureauer er iblandt finalisterne til årets Google Premier Awards, og derfor er vi også særligt stolte og samtidig ydmyge over at være et af dem.

Finalen finder sted i Dublin den 18. oktober, hvor vi sender to af vores partnere, Kim Jørgensen og Martin Lybæk afsted sammen med vores Head of Paid Anders Schultz for at repræsentere os til finaleshowet og prisoverrækkelsen.

Lidt om det at være Google Premier Partner

Der findes tre niveauer inden for Googles Partner-program; medlem, partner og premier partner. Kun 3 % af de mest effektive Google Partnere i Danmark får betegnelsen Google Premier Partner.

Premier Partnerskabet giver særlige fordele, fx:

  • Adgang til produktbetaer
  • Udvidet support
  • Flere events og ekstra uddannelse
  • Adgang til tredjepartsdatabaser med forskellige forbrugerindsigter

International vækst med Grow More

Web2Media har arbejdet målrettet på at være blandt Europas førende inden for digital marketing. Derfor er vi også stolte af at være Google Growth Partner, som giver os helt unikke fordele og muligheder for at hjælpe dig, der ønsker at vækste internationalt.

Hvis du har ambitioner om at sælge i udlandet, eller du ønsker at se større effekt på dine udenlandske markeder, så tag endelig fat i os. Vi vil gerne give et uforpligtende kig på dine indsatser og nogle anbefalinger til, hvordan du kan få endnu mere ud af dit nuværende setup.

Læs mere om vores Grow More her.

Ja tak - kontakt mig for sparring