Web2Media kåret som Danmarks Sundeste Arbejdsplads i Region Midtjylland

I løbet af hele foråret har arbejdspladser kunne indstille deres bedste initiativer inden for trivsel og sundhed til konkurrencen ”Danmarks Sundeste Arbejdspladser – Initiativprisen 2021”. Vi er stolte over, at vi for første gang har modtaget prisen som Danmarks Sundeste Arbejdsplads i Region Midtjylland - en pris, som vi slet ikke kan få armene ned over.

Det er Dansk Erhverv, Forsikring & Pension, Dansk Firmaidrætsforbund, Falck Healthcare og Velliv Foreningen, der sammen afholder konkurrencen "Danmarks Sundeste Arbejdspladser - Initiativprisen 2021" for femte år i træk. Vi kan nu løfte sløret for, at Web2Media er kåret som Danmarks Sundeste Arbejdsplads i Region Midtjylland. En titel, som vi er meget beæret og stolte af at modtage.

Træning og aktivitet til lidt for enhver smag

Sundhedsinitiativerne har der været mange af de sidste måneder hos Web2Media. Hele initiativet bag ”Sund i Web2Media - tilbage på dagsordenen” startede ud med, at alle medarbejdere blev tilbudt et individuelt sundhedstjek, der havde fokus på fysiske målinger, tests og fastlæggelse af personlige mål. Derudover har alle medarbejdere fået skræddersyet individuelle træningsprogrammer med mulighed for løbende opfølgning og sparring.

Derefter blev en række forskellige fællestræninger sammensat med nyt træningsfokus gang fra gang – for at understøtte de ønsker og målsætninger, der blev defineret gennem sundhedstjekket. Medarbejderne har kunne deltage i fællestræninger, så som løbetræning, TRX-træning, tæl-skridt-bingo, styrke og smidighed samt almindelige træningssessioner.

Sidst, men ikke mindst, har vi senest haft et cykelevent stablet på benene. Her har vi haft assistance fra det professionelle cykelhold ”Team Give Elementer”, der har luftet alle vores medarbejdere og deres jernheste på landevejene. Dette event blev fulgt op af et BikeFit event i midten af maj måned, hvor der blev trådt godt til i pedalerne.

Initiativet ”Sund i Web2Media – tilbage på dagsordenen” har derudover også båret præg af to ugentlige ”powerbreaks”, i form af live træningssessioner, hvor alle medarbejdere har kunne klikke sig ind via et YouTube link. De såkaldte ”powerbreaks” har haft til formål at give et skud god energi inden frokost, og har været noget vores medarbejdere har set som et frisk og sjovt indslag.

Ideen om en sundere arbejdsplads er taget godt i mod af alle hos Web2Media

Sundhedsinitiativerne hos Web2Media har i den grad givet pote og styrket vores sociale fællesskab, som også har bidraget til god energi og arbejdsglæde.

Vores Google Ads Manager, Mathias Østergaard, fortæller følgende om sin egen oplevelse af initiativet:

”For mig har det altid været vigtigt at holde mig i god form, og det har Web2Media bidraget meget til – især mens Danmark har været lukket ned. Jeg har i samarbejde med HeartFit fået skræddersyet et træningsprogram med øvelser, som jeg har kunne lave hjemme uden brug af maskiner. Det har givet mig et boost i hverdagen, og hjulpet til at gøre overgangen til at starte med CrossFit igen meget nemmere. Der er ingen tvivl om, at muligheden for at være aktiv med og på arbejdspladsen er meget givende og et vigtigt element af kulturen, som vi har hos Web2Media.”

Ydermere fortæller vores Kampagnekoordinator, Peter Milo, følgende om sin oplevelse:

”Vores samarbejde med HeartFit har været med til at give mig et ekstra skub ift. mit løb. Vi satte sammen en målsætning om, at jeg skulle op på 30 kilometers løb om ugen, løftet fra 15 kilometer. HeartFit er kommet med gode råd til, hvordan jeg har skulle hæve kilometerantallet jævnt for at undgå skader, og hertil har de kollegiale løbetræninger givet et ekstra boost til motivationen.”

Fortsætter de gode sundhedsinitiativer 

Hos Web2Media har sundhedsinitiativer i dagligdagen altid været et fokus, hvorfor vi er ekstra stolte af, at vores initiativer under COVID-19, har resulteret i, at vi har vundet prisen som Danmarks Sundeste Arbejdsplads i Region Midtjylland.

Vores Head of People & Culture hos Web2Media, Ane Bruhn, fortæller:

“Jeg er rigtig glad for, at andre også kan se værdien i de mange initiativer, som vi søsætter hos Web2Media. Vi vil, som altid, fortsætte vores fokus på trivsel og sundhed, der uden tvivl bidrager til at Web2Media er en attraktiv arbejdsplads.”

Selvom vi går lysere og lunere tider i møde, så har vores initiativ åbnet vores øjne for, at vi i Web2Media sagtens kan arbejde med træning og sundhed på helt andre måder, end vi vidste for bare et år siden. Vi vil derfor gerne holde fast i vores online fællestræninger og lege, som bidrager til socialt fællesskab og højt humør på arbejdspladen.

Fra os hos Web2Media skal der lyde en stor TAK til alle, der har stemt på vores sundhedsinitiativ “Sund i Web2Media - tilbage på dagsordenen”, fagjuryen hos Dansk Firmaidrætsforbund og ikke mindst vores fantastiske samarbejdspartner, HeartFit, der drives af Dagmar Lybæk Sieg.

Ja tak - kontakt mig for sparring