Web2Media modtager den 4. Børsen Gazelle i streg

For 4. år i træk modtager Web2Media Børsens Gazelle og udvider derfor flokken af de prestigefyldte kåringer. Vi er ligeså stolte og ydmyge over denne, som vi var af den første, vi modtog i 2016. Skulderklappet og anerkendelsen er for os ikke blevet mindre - tværtimod. I et år, hvor tingene er vendt på hovedet, er vi stolte over, at vi i et tæt samarbejde med vores kunder fortsat kan sikre digital marketing, der skaber vækst for både dem og os.

For hos os er det succesen sammen med vores kunder, der er den daglige drivkraft. Vi er vores kunders digitale forretningspartner, og sammen med dem iværksætter vi digitale tiltag, der forbedrer deres forretning hver eneste dag. Vi formår derfor, i fællesskab med vores kunder, at skabe enestående resultater, der sikrer deres vækst og et omsætningsniveau, der i tidligere analyser har vist sig at være steget dobbelt så meget som gennemsnittet for netop deres branche - læs mere her.

Vores forretningstilgang, et stærkt fællesskab blandt kollegaer, fokus på personlig og faglig udvikling og ikke mindst tætte samarbejder med kunder ser vi som grundstenene i den anerkendelse og grunden til, at Web2Media er Gazellevirksomhed for 4. år i træk.

Det indebærer en kåring som Gazellevirksomhed

Børsen uddeler hvert år deres Gazeller til virksomheder, som opfylder alle de seks Gazelle-kriterier, som dækker over områderne: 

  • Nettoomsætning
  • Regnskabsperiode
  • Sammenlignelighed
  • Vækst
  • Driftsresultat
  • Krav til virksomhedsform

For at komme i betragtning til en pris gælder det derfor om at være en virksomhed, der i løbet af de sidste fire regnskabsperioder har haft en positiv og kontinuerlig vækst. Virksomheden skal samlet set som minimum fordoble dens omsætning over perioden.

“Anerkendelsen fra vores kunder er vores vigtigste drivkraft, sammen med de resultater vi skaber i det daglige. Med det sagt, så er det med stor stolthed og en vis ydmyghed, at vi for fjerde år i træk modtager endnu en Gazelle. I en underlig tid betyder det alverden for os, at vi med Gazellen viser, at vi ikke kun har en stor forretningsforståelse og styr på vores kunders marketing, men også at vi har styr på vores egen forretning."

Allan Jørgensen, Partner

Ikke kun Gazelle-flokken har vokseværk

Web2Media har igennem lang tid haft vokseværk, og den udvikling er fortsat i 2020, både når det gælder antallet af nye kunder og nye medarbejdere. Vi er stolte over, at det er dét billede, der tegner sig. For os er det en stor anerkendelse udefra, som indikerer, at både kunderne og medarbejderne ser vores store potentiale indenfor digital marketing og forretningsudvikling. Kun sammen med vores kunder og medarbejdere kan vi leve op til de kriterier, der gør os til Gazellevirksomhed i 2020.

Mod nye mål 

Hele vækstrejsen startede en varm sommerdag tilbage i 2011. Partnerne og brødrene, Allan og Kim, sad i deres forældres baghave, og det var lige der, at de første grundsten til Web2Media blev lagt. Meget er sket siden, og i dag tæller Web2Media over 50 digitale forretningsudviklere og specialister, der har deres spidskompetencer indenfor hver deres område. Vores mål har altid været at skabe succes sammen med vores kunder, og det vil det også være i fremtiden. Men - vi stiler også efter mere end det. Vi arbejder målrettet efter at udvikle forretninger. Vores egen, vores kunders, men også vores medarbejderes forretning. Faglig og personlig udvikling er i højsædet, fordi tror vi på, at det er en grundsten for arbejdsglæden - og arbejdsglæden vil vi ikke gå på kompromis med.

Skal vi hjælpe dig med at udvikle din forretning?

Vores stærke team af digitale marketingspecialister sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed mod endnu bedre resultater. Udfyld formularen nedenfor, bliv kontaktet af os og få kompetent sparring, som giver dig indsigt i, hvordan du udnytter dit potentiale endnu mere og skaber vækst.

Ja tak - kontakt mig for sparring