Web2Media tredobler væksten for vores kunder

Web2Medias chefanalytiker har sat vores kunders vækst under lup. Ifølge undersøgelsen er vores kunder vækstet tre gange så meget som landsgennemsnittet over tre år (2013-2016). Dét er vi godt stolte af.

Web2Medias motto er Give More Get More.

Det er ikke kun et motto – det er en del af vores kultur og DNA. Vi stræber altid efter at give vores kunder mere, end de forventer, og skabe langvarige kunderelationer, for det giver størst værdi for alle.

I Web2Medias fem års levetid har flere og flere kunder vist Web2Media deres tillid og oplevet resultaterne af samarbejdet med vores rådgivere og ”håndværkere”. En rundspørge blandt vores kunder viser, at vores motto skinner igennem i vores rådgivning. Og det er vi stolte af. Ét er følelser og fornemmelser – noget andet er hårde fakta og data.

Chefanalytiker hos Web2Media Peter Jensen har sat os selv og kundernes resultater under lup. Og tallene taler for sig selv: Den vækst, vi har opnået sammen, er imponerende, og der er god grund til at være stolt.

Web2Medias kunder vækster tre gange så meget som landsgennemsnit

Ifølge Dansk Erhverv er den samlede omsætning i e-handelen i Danmark steget fra 69 mia. kr. i 2013 til 90,4 mia. kr. i 2015. I 2016 estimerer Dansk Erhverv en omsætning på 100 mia. kr. Det svarer til en vækst i omsætningen på 45 % over tre år.

Web2Medias helt egen dataknuser og chefanalytiker Peter har foretaget en grundig undersøgelse på tværs af 65 Web2Media-kunder med webshop. Undersøgelsen viser en vækst i omsætningen på 135 % over tre år. Det er tre gange højere end gennemsnittet i e-handelsbranchen.

Godt samarbejde giver godt håndværk

Vi kan og vil ikke tage æren for det hele. Det bygger som altid på godt samarbejde med vores dygtige kunder.

Selvfølgelig vil der altid være udsving i tallene, men alene det, at vi sammen gør en så målrettet indsats, er at foretrække for os som målrettede håndværkere. Som digitale håndværkere er vi stolte, hver gang vi bidrager til at optimere og flytte grænser, der løfter vores kunders digitale forretninger til imponerende nye højder.

Hos Web2Media er vi godt rustet til at holde vækstlokomotivet oppe i fart. Vil I med ombord?

Skal din online marketing have et løft – gange 3?

Kontakt vores rådgivere, og hør mere om, hvordan jeres online marketing kan få et løft – gange 3!

Kontakt mig