Vi er blevet Google Premier Partner 2022

Som ét af Danmarks førende digitale marketing bureauer har vi et tæt samarbejde med Google. Et samarbejde, som nu - endnu en gang - bliver endnu tættere. Vi er nemlig stolte over at fortælle, at vi er blevet Google Premier Partner 2022, som betyder nye, spændende muligheder for både vores specialister og kunder.

Hos Web2Media er vi blevet Google Premier Partner 2022. Vores Premier Partner-badge viser, at vi er anerkendt som en toppræsterende virksomhed i Danmark og har den nyeste Google Ads-ekspertise. Vi er selvfølgelig både stolte og ydmyge omkring, at vi er blevet certificeret Google Premier Partner 2022. Det er kun lykkedes os, fordi vi har et fantastisk team med mange forskellige kompetencer.

Google har strammet op omkring hvad det kræver at være Google Premier Partner, hvilket betyder, at kun de 3 % mest effektive Google Partners i Danmark får betegnelsen Google Premier Partner. De faktorer, der bestemmer de øverste 3 % omfatter - men er ikke begrænset til - kundevækst, kundefastholdelse, produktdiversificering og årligt annonceringsforbrug.

Men hvilke fordele giver det dig som kunde og hvad kan nye kunder forvente at få ud af vores Premier Partner-status? Det kigger vi lidt nærmere på her.

Hvilke fordele giver det dig?

Udover et bevis på vores ekspertise, betyder vores certificering som Google Premier Partner også spændende muligheder for både vores specialister og kunder.

Med partnerskabet følger der blandt andet fordele som:

  • Adgang til produktbetaer
  • Udvidet support
  • Adgang til flere events og mere uddannelse
  • Adgang til tredjepartsdatabaser med indsigter om forbrugsmønstre og industritrends

Du vil opleve, at vi som Google Premier Partner, kan tage nye markedsføringsmuligheder i brug, længe før dine konkurrenter opdager dem. Det vil blandt andet betyde, at du kommer foran dine konkurrenter på dine Google Ads-visninger, som vil give bemærkelsesværdige resultater – både på jeres omsætning og på bundlinjen.

Ikke nok med det, giver vores Google Premier Partner-status os mulighed for at tilbyde nye kunder 3.000 kr. i kredit, hvis de ikke har en Google Ads-konto i forvejen.

Også stolt Google Growth partner 

Har du enkelte markeder, som ikke leverer de resultater, du forventer? Eller overvejer du at ekspandere til nye markeder? Så fortvivl ej! Hos Web2Media er vi ikke bare stolt Google Premier Partner, vi er også certificeret Google Growth Partner.

Men hvad betyder vores Google Growth Partner-status helt konkret for dig?

Har du f.eks. enkelte markeder, som ikke leverer de resultater, du forventer, kan vi sammen med Googles team blandt andet se på brugeroplevelsen og de offerings, du har. Her kigger vi på om de matcher det, som brugerne forventer på markedet, og om der er tiltag, du med fordel kan implementere her og nu. Det hele foregår med afsæt i Googles enorme dataindsigt på tværs af tusindvis af kunder i markedet.

Er du omvendt først ved at overveje at eksportere og i tvivl om, hvor du skal starte, så kan vi lave et såkaldt Market Scan og ved hjælp af Googles data og værktøjer, som f.eks. Market Explorer og Market Finder, pinpointe præcist hvilke lande, du bør prioritere først, men også om der er regionale områder inden for disse lande, du bør fokusere på før andre.

Du kan læse meget om vores certificeirng som Google Growth Partner, og hvad det betyder for dig, i vores blogindlæg her. Du er også mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag, hvor vi med glæde fortæller, hvordan vi sammen kan vækste din forretning og forløse dine internationale muligheder.

Vil du samarbejde med Web2Media omkring Google Ads?

Vil du gerne have vores skarpeste anbefalinger til, hvordan du får mere ud af Google Ads, eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os – helt uforpligtende.

Hos Web2Media har vi hjulpet både danske og internationale digitale forretninger og har solid erfaring med Google Ads - og vores Premier Partner-status er endnu en garanti for, at vi rent faktisk kan vores håndværk.

Brug vores kontaktformular her på siden eller find vores kontaktinformationer nederst på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ja tak - kontakt mig for sparring omkring Google Ads