Benchmark analyse: Web2Medias kunder vækster 2x deres marked

Vores ypperste mål i samarbejde med vores danske og internationale virksomheder er altid at sikre dokumenteret bundlinjeeffekt samt en bæredygtig økonomisk vækst. Derfor har vi igen i år kigget ind i, hvordan netop vores kunder klarer sig sammenlignet med deres branche.

Og som vi kunne berette om i 2018 og 2019, er vi utrolig stolte af igen at kunne fortælle, at vores kunders 2020 omsætning er steget med over 100% sammenlignet med andre e-handelvirksomheder.

Analyse: Kunderne øger omsætning med over 100% sammenlignet med branchen

Som med nyheden fra 2019 om, at vi sikrede dobbelt op i kundernes vækst, er vi utrolig glade for igen at kunne berette den selv samme nyhed. Med andre ord har vi igen formået at sikre vækst for vores kunder, der har valgt os som deres digitale vækst- og samarbejdspartner.

Kigger vi ind i konkrete tal, ser vi, at vores kunder fra 2019 til 2020 er vækstet med over 100%, når vi sammenligner med gennemsnittet i e-handelsbranchen:

*inkl. cookie-korrektion efter nye cookie-regler i februar 2019

Datagrundlaget består af et bredt udvalg af B2C kunder, der har været kunder i 2020 og mindst tre år tilbage. Vækstdataene baserer sig på de første 10 måneder af 2020 og sammenligner med konkurrenterne og markedet direkte.

Overordnet ser vi, at den danske e-handel som helhed fortsætter vækstkurven i 2020 og har fået yderligere medvind efter coronapandemiens indtog.

Det samme gør sig gældende på europæisk plan, hvor Ecommerce Europe estimerer en vækst på 12,7% i 2020, og Statista estimerer en vækst på 18.5% i B2C e-handel.

Især Web2Medias B2C-kunder er her redet med på vækstbølgen og vækster 49% — ca. 31 procentpoint bedre end Statistas vækstprognose for 2020.

 

På forkant og samme hold med vores kunder

Vi er ikke i tvivl om, at de positive resultater skabes gennem tætte kunderelationer med gensidig tillid i højsædet. Vi går altid en ekstra meter for at sikre maksimal, digital marketingsucces. Med andre ord er det altid vores ambition at understøtte vores kunders forretning med målrettet rådgivning samt eksekvering via et dedikeret team af digitale eksperter. Desværre er der ikke one-size-fits-all – men der er en grundlæggende struktur, der er den samme på tværs af vores kunder. Det gør det nemmere for vores kunder og os. Vi kan se en særlig værdi i at sikre et effektivt samspil mellem kanalerne såvel som mellem vores fælles organisationer.

Jeg er superstolt af de resultater, som vi skaber sammen med vores kunder. Analysen er et bevis på, at det vi gør, er rigtigt. Den måde, vi arbejder på – strategisk, taktisk og ikke mindst også som en operationel part – gør en reel og dokumenteret forskel. Det er det, der giver os og mig mening. Det gør mig glad, når kunderne er glade! Og det er de i særlig grad, når de vinder deres marked.  Jeg ser meget frem til 2021, hvor vi naturligt vækster sammen med vores kunder. Vi vil løbende forstærke teamet med både dygtige specialister og erfarne rådgivere.

- Kim Jørgensen, Partner

Men en afgørende faktor for vores kunders succes, tror vi, særligt kan findes i, at vi altid er på forkant med deres marked. Via en datadrevet tilgang sikrer vi, at indsatser og ressourcer tilpasses nøje udvalgte segmenter og den generelle udvikling.

Vil du læse mere om, hvad vi ser som kernen i vores kunders succes og samarbejder, har vi samlet konkrete anbefalinger til dit digitale forretnings- og marketingfokus for 2021:

 

Brug for hjælp til at forløse dit digitale vækstpotentiale?

 

Med vores årlige benchmark-analyse er det vores mål at give dig en dokumenteret indsigt i de resultater, som vi hver dag skaber sammen med danske og internationale B2C- og B2B-virksomheder.

Hvis du også vil ride med på vækstbølgen og have et uforpligtende besyv på, hvordan du kan udnytte vækstpotentialet, er du velkommen til at kontakt os her eller via formularen nedenfor.

Kontakt os om forløsning af dit vækstpotentiale her: