Google Premier Partner Awards 2019: Nomineringen er prisen i sig selv!

Vi er netop hjemvendt fra et helt igennem forrygende arrangement i Dublin. Her deltog vi i finalen til Google Premier Partner Awards med vores nominering i kategorien ”Shopping Excellence”. 

Allan og Martin blev sendt afsted til Irlands hovedstad i tirsdags for at hive den prestigefyldte pris med hjem til hundehuset. Det var en fantastisk aften, hvor der var stor international tilstedeværelse. Vi var blandt de få danske bureauer, der havde klaret sig igennem nåleøjet til en nominering, og det eneste danske bureau i kategorien Shopping Excellence. De andre 25 finalister i vores kategori var velrepræsenteret fra især UK, Holland og Irland. Alle lande som vi til dagligt har et tæt samarbejde med i det internationale netværk af Europas bedste bureauer, Dall Int. 

Et helt suverænt arrangement

Inden awardshowet om aftenen var der i løbet af dagen spændende indslag om den nyeste viden fra Google, hvor personalization, convenience og kreativitet var centrale begreber. Hele seancen foregik i Googles hovedsæde, hvor aftenen udfoldede sig med fint og festligt tøj, højt humør og god stemning. Helt tæt på festlighederne befandt Allan og Martin sig til den store gallamiddag, som var spækket med underholdning op til uddelingen af priserne. Sidst på aftenen blev uddelingen af Premier Partner Awards fejret med glitter og store klapsalver.

 

Og hvad betyder den fine nominering så?

Hvert år afholdes Google Premier Partner Awards (GPPA). Det er for virksomheder, som har markeret sig med excellence i deres performance inden for digital marketing. Her uddeles der priser i 6 forskellige kategorier. Nomineringen i Shopping Excellence gives til de mest innovative Google Shopping Ads-cases, hvor der bliver kigget på de mest kreative kampagner, som har øget kundernes salg. Det var her, vi vidste, hvad Web2Media kan med den case, som bragte os hele vejen til finalen. 

Vores Coolshop-case

Selvom vi ikke gik hen og fik prisen med os hjem, er vi enormt stolte af den anerkendelse vores hårdtarbejdende team har opnået. Det var vores seje Google Shopping-team: Cille, Mathias, Anders, Martin, Line, Lasse, Peter og Rasmus, som sikrede os finalepladsen med casen for vores kunde Coolshop. I arbejdet med Coolshop har vi haft annoncering og performance i højsædet. På blot tre måneder har vi formået at opnå stærke og effektive resultater. Det har været en spændende proces, som du kan læse mere om i denne case.

Vi er blandt de dygtigste bureauer i Europa

Første gang vi blev nomineret til Google Premier Partner Awards var 2016 i kategorien Shopping. I 2017 var det i Shopping Innovation og i år Shopping Excellence, hvilket bevidner om, at vi er dygtige og anerkendte i dette felt. Selvom vi ikke har taget en pris med hjem endnu, så har vi stadig svært ved at få armene ned over det kæmpe skulderklap, sådan en nominering giver. Vi kan se os selv som en del i EMEA, hvilket bevidner om, at vi er blandt de dygtigste bureauer i Europa, til det vi gør. 

Vi sætter vores skarpe sporhundenæser op efter mere og vil gøre vores ypperste for at få flere nomineringer, som forhåbentlig bliver til priser.

Kontakt mig