Benchmark analyse: Web2Medias kunder vækster 2x e-handlen i Danmark for andet år i træk

Med øje for e-handel og forretningens ambitioner, arbejder vi altid helt tæt med vores kunder for at sikre de bedste resultater og den mest bæredygtige vækst. Det gælder uanset om vi løser opgaver for nogle af de største virksomheder i Danmark eller for de mindre. Vores fokus er altid rettet mod at understøtte netop dét ønske og behov, som den individuelle kunde står med. Det tror vi er grunden til, at vi igen i år leverer en flot vækst hos vores kunder sammenlignet med resten af den danske e-handel.

I undersøgelsen ser vi på tværs af alle Web2Medias e-commerce kunder, og ligesom for 2020 slår vi markedet x2 i 2021. I 2020 har Web2Medias kunder vækstet 2x deres marked. I 2019 sikrede kunderne sig mere end en fordobling i deres vækst.

Analyse: For tredje år i træk vækster kunderne dobbelt sammenlignet med væksten i den danske e-handel

Som man kan læse sig frem til i e-handelsanalysen for 2021, udarbejdet af Dansk Erhverv, oplever den danske e-handel stor vækst. Corona-perioderne har i høj grad bidraget til en markant online vækst på tværs af 2021 for alle. Men vækstraterne for Web2Medias kunder er markant højere og det skyldes i høj grad at vores fokus er på den digitale markedsføring og på at kanalisere markedsføringskronerne hen, hvor de giver mest effekt gennem dybdegående analyser og brug af 1. partsdata.

En visuel præsentation af det ses herunder. Her ser vi hvordan Web2Medias kunder har haft en flot vækst sammenlignet med e-handlen i Danmark, som i øvrigt også har vækstet flot.

Datagrundlaget består af et bredt udvalg af B2C kunder, der har været kunder i 2021 og mindst tre år tilbage. Vækstdataene baserer sig på hele 2021 og sammenligner med konkurrenter og markedet direkte.

Overordnet ser vi, at den danske e-handel som helhed har øget vækst i 2021, hvor den årlige udvikling fra 2020-2021 var 21 %. For Web2Media har den årlige udvikling fra 2020-2021 været 37 %, altså omtrent en dobbelt vækst målt med markedet.

Sammen er vi stærkere

Vi er bestemt ikke alene ansvarlige for de flotte vækstresultater. Succesen kommer fra samspillet mellem Web2Medias rådgivere, specialister, samarbejdspartnere og ikke  mindst kunder. Succesen i forhold til markedet skyldes helt klart et godt og tæt samarbejde, hvor sparring er en nøglefaktor for hvordan vi fremmer vækst mest muligt. De positive resultater, som skabes, er resultatet af gennemsigtigheden i når kampagner og opgaver føres ud i livet. Det er derfor vi helst ikke ser vores kunder, som bare kunder, men snarere som kollegaer. Vi vil være til at sparre med, arbejde sammen med og med klar kommunikation sideløbende med at de gode resultater skabes.

Vi har forsøgt at skabe en gennemgående struktur som skal fremme et godt samarbejde på tværs af afdelinger. Alt fra den målrettede og personlige rådgivning til alt hvad der indebærer planlægning og analyse til de digitale eksperter og deres smarte digitale værktøjer. Så vil vi altid sætte en ære i at tage kunden med på vejen til de gode resultater, og give indsigt i udviklingen gennem dashboards og sparring.

Med en datadrevet tilgang til tingene har vi altid de bedste forudsætninger for at være på forkant med de markeder vores kunder befinder sig i. Det gør, at vi kan sikre forretningernes succes gennem allokering af ressourcer for det mest optimale setup til at følge markedets udvikling samt skærpe fokus til de mest profitable løsninger.

Skal vi væktste din digitale forretning? 

Selvom der ikke altid er en universal løsning som kan tilfredsstille alle behov, så vil vi gå langt for at understøtte og tilpasse løsningen til netop jeres behov. 

Hvis du tænker, at den digitale marketingsucces er noget for dig og din virksomhed, så tag endelig kontakt til os her eller via kontaktformularen nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skal vi hjælpe med at vækste din digitale forretning?